Easydura

Bij Easydura geloven ze in het belang van duurzaamheid en de positieve impact ervan op het milieu. Ze houden zich bezig met zonnepanelen, isolatie, laadstations, energieopslagsystemen en smarthome installaties.

Over het project

De opdracht was helder: ontwikkel een moderne website voor Easydura met een naadloze gebruikservaring als topprioriteit. Met een eigentijds ontwerp en geavanceerde functionaliteiten tillen we de interactie met onze bezoekers naar een hoger niveau.

Bekijk de nieuwe website, waar soepele navigatie en duidelijke gebruiksvriendelijkheid hand in hand gaan.

Neem contact met me op!

Lettertypes & kleuren

Voor de website van Easydura heb ik bewust gekozen voor een samenspel van kleuren en lettertypes. Het gebruik van specifieke kleuren en kenmerkende lettertypes vertelt het verhaal van dit specifieke project.

/titels

Aa

Outfit
Semi Bold

/body tekst

Aa

Outfit
Light

/wit

/zwart

/groen

/donker blauw

Look & feel

Bekijk een paar beelden van het design en de esthetiek die ik heb toegepast om een boeiende online ervaring te creëren. Neem een kijkje en laat je inspireren.

/homepage

Easydura Homepage Look & feel

/laad animatie

/dynamische diensten

Wat de klanten zeggen

Lees de ervaringen van onze gewaardeerde klanten en ontdek waarom ik de voorkeurskeuze ben voor webdesign en ontwikkeling. De testimonials spreken voor zich.

Venloop Logo Wit KleinMKB Logo Wit KleinFitFocus Logo Wit KleinGTL Logo Wit KleinCTV Logo Wit KleinEasydura Logo Wit Klein
5 sterren review

Samen met Tibbe hebben we hard naar de finish van dit project toe gewerkt. En het voelt dan ook fantastisch om met dit mooie resultaat opnieuw van start te gaan. Een resultaat waar we beide trots op mogen zijn! Ontzettend bedankt voor het mooie resultaat en de fijne samenwerking met Tibbe Naarding

Stichting Venloop

Wim Lensen

5 sterren review

Samen met Tibbe gewerkt aan onze nieuwe website waar we al veel complimenten over hebben ontvangen!

MKB-Limburg

Miranda Heldens

5 sterren review

Tibbe Naarding, dank je wel voor de fijne en prettige samenwerking. Mijn wensen en verwachtingen werden door jouw perfect samengebracht tot een mooie nieuwe website voor mijn onderneming JACK Training en Advies.

JACK Training en Advies

Jack Peeters

5 sterren review

Mijn ervaring met Tibbe Naarding is erg goed. Hij weet waar hij het over heeft. Wij waren opzoek naar iemand die kon meedenken in onze behoefte naar een website die helemaal bij ons past en zijn na het bezoeken van meerdere bedrijven bij Tibbe uitgekomen.

Dit heeft geresulteerd in een website die helemaal past bij onze wensen en behoeftes. Tibbe staat altijd klaar voor vragen en denk mee waar nodig en mogelijk. Wij zijn dan ook tevreden over de geleverde diensten en komen in de toekomst zeker terug.

SNK Outdoor speel- en sportplaatsen

Stan Krijnen

5 sterren review

Tibbe Naarding heeft onze website gebouwd. We zijn zelf erg blij met het resultaat en krijgen nog vaak van leden te horen dat ze de website zo tof vinden. Het contact met Tibbe verliep fijn. We mochten telkens feedback geven en dit werd ook steeds aangepast totdat we 100% tevreden waren met het eindresultaat. Ik raad Tibbe zeker aan!

Mynergy

Jules Smeets

5 sterren review

Sinds enkele maanden werken wij op het gebied van onze website samen met Tibbe. Wat fijn om door hem op een fantastische manier ontzorgd te worden.

Energa

Ernst Hermsen

5 sterren review

Tibbe Naarding heeft de tijd genomen om een website te maken die aan de wensen van onze praktijk voldoet. Het is uiteindelijk een prachtige website geworden.

Een absolute aanrader!

Haaglanden Chiropractie

Tharsan Sellathurai

Witte pijl rechts
Witte pijl rechts

Klaar voor een upgrade?

Heb je een project in gedachten? Laat me weten wat je nodig hebt!


Ik werk samen met bedrijven om hen een professionelere uitstraling te geven, sneller te laten werken en op een effectievere manier met de doelgroep te verbinden. Of je startend bent of kijkt naar een upgrade, ik sta voor je klaar.

Bekijk mijn andere werk

Laat je inspireren door mijn meest opvallende projecten. Elk project vertelt een uniek verhaal van creativiteit, innovatie en succesvolle samenwerkingen.