MKB-Limburg

MKB-Limburg helpt ondernemers om hun zakelijke invloed te vergroten. Als kennis- en netwerkpartner staan ze naast je en helpen ze je vooruit. Ook informeren ze je over nieuws en trends, verbinden je met andere ondernemers en bieden deskundig advies om beter en succesvoller te worden.

Over het project

De opdracht was helder: creëer een eigentijdse website voor MKB-Limburg, klaar voor de toekomst en uiterst gebruiksvriendelijk. Door de site te vernieuwen met een frisse uitstraling en geavanceerde functionaliteiten, wordt de interactie met de bezoekers naar een nieuw niveau getild.

Ontdek het vernieuwde gezicht van MKB-Limburg, waar moeiteloze navigatie en toegankelijkheid hand in hand gaan. Stap binnen in een digitale ervaring die meegroeit met de tijd!

Neem contact met me op!

Lettertypes & kleuren

Voor de website van MKB-Limburg heb ik bewust gekozen voor een samenspel van kleuren en lettertypes. Het gebruik van specifieke kleuren en kenmerkende lettertypes vertelt het verhaal van dit specifieke project.

/titels

Aa

Trebuchet MS
Bold

/body tekst

Aa

Trebuchet MS
Regular

/wit

/zwart

/oranje

/paars

Look & feel

Bekijk een paar beelden van het design en de esthetiek die ik heb toegepast om een boeiende online ervaring te creëren. Neem een kijkje en laat je inspireren.

/homepage

MKB-Limburg Homepage Look & feel

/mega menu

/bruikbaar op alle devices

MKB-Limburg Multiple devices Look & feel

Wat MKB-Limburg zegt

Tibbe Naarding MKB-Limburg Website Portfolio Foto
5 sterren review

Samen met Tibbe gewerkt aan onze nieuwe website waar we al veel complimenten over hebben ontvangen!

MKB-Limburg

Miranda Heldens

Klaar voor een upgrade?

Heb je een project in gedachten? Laat me weten wat je nodig hebt!


Ik werk samen met bedrijven om hen een professionelere uitstraling te geven, sneller te laten werken en op een effectievere manier met de doelgroep te verbinden. Of je startend bent of kijkt naar een upgrade, ik sta voor je klaar.

Bekijk mijn andere werk

Laat je inspireren door mijn meest opvallende projecten. Elk project vertelt een uniek verhaal van creativiteit, innovatie en succesvolle samenwerkingen.