Stichting Venloop

Stichting Venloop zet zich in door het organiseren van evenementen om een sportieve en gezonde levensstijl te promoten, door middel van o.a het meest bekende sportevenement van de regio, de Arrow Venloop.

Over het project

De uitdaging was duidelijk: maak de website gebruiksvriendelijker. Door de site overzichtelijker te structureren en bezoekers de mogelijkheid te geven om direct hun interessegebied te kiezen, stappen ze vooruit in toegankelijkheid en gemak.

Ontdek, beleef en ervaar de Stichting Venloop zoals nooit tevoren. Ik nodig je uit om de vernieuwde website te verkennen en je ervaring te delen!

Neem contact met me op!

Lettertypes & kleuren

Voor de website van Stichting Venloop heb ik bewust gekozen voor een samenspel van kleuren en lettertypes. Het gebruik van specifieke kleuren en kenmerkende lettertypes vertelt het verhaal van dit specifieke project.

/titels

Aa

Altone
Semi Bold

/body tekst

Aa

Nunito
Regular

/wit

/zwart

/donker blauw

/lichtblauw

Look & feel

Bekijk een paar beelden van het design en de esthetiek die ik heb toegepast om een boeiende online ervaring te creëren. Neem een kijkje en laat je inspireren.

/homepage

Venloop Homepage Look & feel

/preloader

/overzichtelijk menu

Venloop Menu Look & feel

/dynamische kleurencombinatie

Venloop Dynamische weergave Look & feel

/interactieve navigatiebalk

Wat Stichting Venloop zegt

Tibbe Naarding Venloop Website Portfolio FotoVenloop Taart
5 sterren review

Samen met Tibbe hebben we hard naar de finish van dit project toe gewerkt. En het voelt dan ook fantastisch om met dit mooie resultaat opnieuw van start te gaan. Een resultaat waar we beide trots op mogen zijn! Ontzettend bedankt voor het mooie resultaat en de fijne samenwerking met Tibbe Naarding

Stichting Venloop

Wim Lensen

Klaar voor een upgrade?

Heb je een project in gedachten? Laat me weten wat je nodig hebt!


Ik werk samen met bedrijven om hen een professionelere uitstraling te geven, sneller te laten werken en op een effectievere manier met de doelgroep te verbinden. Of je startend bent of kijkt naar een upgrade, ik sta voor je klaar.

Bekijk mijn andere werk

Laat je inspireren door mijn meest opvallende projecten. Elk project vertelt een uniek verhaal van creativiteit, innovatie en succesvolle samenwerkingen.